-Bine ati venit pe forumul Free-Gamyng !
-Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va Conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre.

Metin2NA - NewAge [ PvM Easy 2015 ] !

In jos

Metin2NA - NewAge [ PvM Easy 2015 ] !

Mesaj Scris de Linuxel la data de Joi Feb 12, 2015 10:21 am* Zeii îti pun la dispozitie urmatoarele beneficii pentru a va putea descurca mai bine:
Sansa de a primi mai multa Experienta: 200% În ciuda acestei rate de experienta , noi am setat experienta în asa fel încât sa nu faceti nivel nici usor nici greu, experienta a fost setata în asa fel încât sa fie placul oricariu jucator care intra pe server.
Sansa de a primi mai mult Yang: 200% - Yangul se face rapid datorita faptului ca noi am setat în asa fel încât sa existe locuri unde sa puteti farma pentru bani si obiecte si anume.
Sansa de a primi mai multe Obiecte: 200% - Obiectele au drop decent, itemele de upgrade le puteti obtine nici greu dar nici usor.
Sansa de îmbunatatire iteme pentru Fierar: 100-40% - Fierarul si sansele de îmbunatatire variaza de la 100 la 35% depinde de + acelui item.

* Tinutul Magic
Tinutul Magic este format din trei mari regate care în acest moment se afla în razboi pentru suprematie.
*Jinno se afla în partea de est a continentului, este regatul marilor razboinici si negustori ai tuturor locurilor, principala ocupatie a populatiei este comertul, fiind un regat populat, puterea militara a acestuia este bine structurata.
*Chunjo este situat în nordul continentului, acesta fiind bazat pe puterea militara, populatia acestui regat este una agresiva si combatanta, sunt mereu într-o lupta pentru stapânire cu celelalte regate.
*Shinsoo se afla în sudul marelui continent, devenind regatul tuturor refugiatilor si marilor razboinici, prin spiritul de lupta, curajul si cooperarea poporului, regatul a devenit cunoscut prin toate partile drept un regat unit, modern si înzestrat cu multa putere.

* Clasele eroilor.
a) Razboinic - Datorita abilitatilor armurilor lor puternice, cu un rol foarte important în lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat. Depinde de abilitatile alese, razbunarea lor poate fi distrugatoare, folosindu-se de armele manevrate cu doua maini sau prin îndemanarea utilizarii unei sabii si a scutului, ce pot pune piedici oricarui adversar.
b) Ninja - Sunt asasini profesionisti, ei pot ataca prin ambuscada. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea. Dedicati abilitatilor lor. Ninja sunt maestrii în luptele cu pumnalul cât si arcul.
c) Sura - Ei sunt luptatorii care au obtinut puteri magice când au decis sa creasca în bratele lor sâmburii malefici ai raului. Din aceasta cauza sunt maestrii în lupta prin mânuirea sabiei, cauzând de asemenea chiar si damage de la distanta folosindu-se de magie. Sura îsi poate dezvolta farmecele folosite în atac si pot spori puterea magica.
d) Saman - Sunt întelepti si folosesc farmecele si magia. Într-o lupta sau în apararea unui camarad. Puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicat abilitatilor lor. Samanii sunt maestrii în intensificarea damage-ului din timpul atacului si în tamaduirea rapida sau sustinerea vrajilor.La fel ca pe serverele officiale, Cuferele Ucenit sunt prezente si la noi .Poti deschide un cufar o data la 10 nivele (incepand cu level 1 , pana la level 90) din ele pica diverse iteme (atat PvM cat si PvP) folositoare caracterului dumneavoastra...

ATENTIE! - Pentru a nu intampina Probleme la Client, Recomandam Windows 7, 8 ...
• Pentru cei care Primesc Eroarea [??? ???] la Login Descarcati Client-ul de la Metin2DR. Este compatibil cu Server`ul nostru: http://metin2-na.tk/Metin2DR.rar.torrent

Sursa: http://www.lcz-romania.net

Copyright©: LCZ`Romania.net - Toate drepturile rezervate.

Linuxel
Membru

Mesaje Mesaje : 4
Puncte Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 0
Data de inscriere Data de inscriere : 09/01/2013

Sus In jos

Re: Metin2NA - NewAge [ PvM Easy 2015 ] !

Mesaj Scris de Linuxel la data de Joi Feb 19, 2015 2:11 am

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
• Joaca acum Metin2NA - NewAge si poti Castiga marele Premiu care consta intr-o Bicicleta [ Mountain Bike ].
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

• Detalii despre Concursul - Castiga o Bicicleta [ Mountain Bike ].

- Cerinte:
1. Sa jucati si sa fiti cat mai mult timp Online pe server ...
2. Sa va aduceti cat mai multi Prieteni / Colegi pe server ...
3. Sa faceti Reclama la Server cel putin de 5 ori pe zi ...
4. Reclama la Server o puteti face oriunde. [ Forum / Site / Facebook / Messenger / Twitter ].
Pentru Modele va rugam sa ne contactati la adresa: contact_metin2na@yahoo.com

- Detalii:
- Trebuie sa aveti cel putin 1.000 de Ore stranse si jucate pe server ...
- Trebuie sa aveti minim 10 Jucatori adusi de Dumneavoastra pe server ...
- Trebuie sa strangeti minim 20 Like-uri pe Pagina Officiala de Facebook ...
- Trebuie sa Invitati minim 500 de Persoane in Grupul si Eveniment-ul nostru de pe Facebook ...

• Link-uri:
- Grup: https://www.facebook.com/groups/metin2na/
- Facebook: https://www.facebook.com/metindarkrevolution
- Eveniment: https://www.facebook.com/events/356644167852730/?context=create&previousaction=create&ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49&sid_create=1194275218

- Pentru toate acestea ne veti trimite pe adresa de Y/M: O Dovada drept [ Poza / Screen ] prin care sa dovediti acest lucru ...

- Concursul se tine de pe Data: [ 19.02.2015 ] - [ 19.04.2015 ] ...

- Premiul il va lua Castigatorul care a Indeplinit aceste Cerinte de mai sus ...
- Premiul va fi Predat prin: Curier Postal sau printr-un Voucher in Valoare de 300 Ron ...

- Pentru a te inscrie la acest Concurs si a pune mana pe aceasta Bicicleta Mountain Bike nu trebuie decat sa ne contactati pe id nostru de Messenger: contact_metin2na@yahoo.com

• Concurs organizat de Echipa Metin2NA - NewAge si Premiu oferit de DHL | România.

Linuxel
Membru

Mesaje Mesaje : 4
Puncte Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 0
Data de inscriere Data de inscriere : 09/01/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum